PatroNet CMS
Piackutatási hírek 
az NRC piackutatótól
Facial Recognition Software záró projektbeszámoló
Mon, 04 Jan 2021 09:00:19
Az NRC által 2018-2020 között kifejlesztett FRS szoftver segítéségével mérhetjük válik egy-egy reklámfilmre adott tudatos és tudattalan reakciók A Facial Recognition Software záró projektbeszámoló bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

Szeretet.éhség – idén is adakozik az NRC
Tue, 15 Dec 2020 13:00:41
Idén is segített az NRC: ezúttal az Ökumenikus Segélyszervezet Országos Adventi Pénzadománygyűjtéséhez csatlakoztunk. A Szeretet.éhség – idén is adakozik az NRC bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

Digitális pénzügyeink – NRC podcast
Tue, 15 Dec 2020 12:54:41
Digitális pénzügyeink: az NRC Research and more podcast sorozatának 6. adásában Kurucz Imre Molnár Zoltánnal, a DigiBank Monitor kutatássorozat vezetőjével beszélget. A Digitális pénzügyeink – NRC podcast bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

2020. év végén sikeresen zárul a Facial Recognition Software fejlesztése
Mon, 14 Dec 2020 10:14:38
Az NRC által 2018-2020 között fejlesztett szoftver segítéségével pontosabban detektálhatjuk, milyen érzelmi és tudatos reakciókat váltott ki az általuk készített reklámfilm vagy kreatív anyag. De hogyan is működik ez és mik a 2020-as év újdonságai a fejlesztésben? Erről szól összegzésünk. A 2020. év végén sikeresen zárul a Facial Recognition Software fejlesztése bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

FRS projekt: 2. mérföldkő projektbeszámoló – NRC Facial Recognition Software
Fri, 11 Dec 2020 10:49:00
Tudatos és nem tudatos rekciók mérése reklámkutatásokban: az NRC Kft. Facial Recognition Software kutatás-fejlesztési projekt 2. mérföldkövének beszámolója. A FRS projekt: 2. mérföldkő projektbeszámoló – NRC Facial Recognition Software bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

 
Powered by Hewlett-Packard


Híreink RSS formátumban
CsomagokRendszerfunkciókSzolgáltatásainkKeresőoptimalizálásReferenciáinkHonlapkészítésSitemapHírekOnline áruházDomain • Budapest térkép
No Software Patents Google PageRank

 

‹ Oldal elejére ›

 

A weboldalon található anyagok kizárólag a PatroNet Kft. engedélyével és a forrás megjelölésével használhatóak fel.