PatroNet CMS
Piackutatási hírek 
az NRC piackutatótól
Service Design Day – 2020.10.08.
Wed, 23 Sep 2020 07:57:03
Service Design Day 2020.10.08. NRC kuponkóddal 21% kedvezménnyel regisztrálhatsz az eseményre! Gyere, inspirálódj, foglald le helyed most! A Service Design Day – 2020.10.08. bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

Képernyők fogságában
Tue, 08 Sep 2020 12:04:54
Szórakozás a karatén időszak előtt, alatt és után: vajon hogyan változtatta meg a szórakozást a kijárási korlátozás? Mivel ütöttük el az időt a „karanténban”? A témát még májusban jártuk körül, de még most is tanulságos megnézni, mire jutottunk. Egyrészt mert a hatások jelentős része még ma is érezhető, másrészt mert benne van a pakliban, hogy a közeljövőben megismétlődik a tavaszi szituáció. Kurucz Imre letölthető előadása a Media Digital Hungary konferenciáról. A Képernyők fogságában bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

Impulzusvásárlás a kanapéról – hazai multiscreening körkép
Mon, 17 Aug 2020 12:50:00
Az NRC évek óta kutatja a multiscreening jelenséget. Legfrissebb elemzésünkből megtudható, hogy több eszköz párhuzamos használata esetén mik is kerülnek az egyes képernyőkre, és hogyan is írja át a XXI. század a médiatervezői eszköztárakat. Mennyire jellemző az impulzusvásárlás a kanapéról? A Impulzusvásárlás a kanapéról – hazai multiscreening körkép bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

Junior piackutató kerestetik!
Fri, 14 Aug 2020 11:36:36
Junior piackutatót keresünk az NRC kutatási csapatába legalább 2 éves szakmai tapasztalattal és SPSS tudással. A Junior piackutató kerestetik! bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

Piackutatási asszisztenst keres az NRC
Mon, 10 Aug 2020 11:55:19
Új nyitott pozíció az NRC kutatási csapatában! Kollégát keresünk piackutatási asszisztens munkakörbe kutatási projektekhez kapcsolódó részfeladatok elvégzésére, a kutatók munkájának támogatására. A Piackutatási asszisztenst keres az NRC bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

 
Powered by Hewlett-Packard


Híreink RSS formátumban
CsomagokRendszerfunkciókSzolgáltatásainkKeresőoptimalizálásReferenciáinkHonlapkészítésSitemapHírekOnline áruházDomain • Budapest térkép
No Software Patents Google PageRank

 

‹ Oldal elejére ›

 

A weboldalon található anyagok kizárólag a PatroNet Kft. engedélyével és a forrás megjelölésével használhatóak fel.