PatroNet CMS
Piackutatási hírek 
az NRC piackutatótól
FÓKUSZBAN AZ ONLINE BULLETIN BOARD
Thu, 09 Apr 2020 04:24:05
Ezúttal az online kvalitatív kutatási megoldások közül az online bulletin board (fórumkutatás) módszeréről írtunk összegzést. Hogyan is működik az OBB vagyis a fórumkutatás? A FÓKUSZBAN AZ ONLINE BULLETIN BOARD bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

MÉLYINTERJÚK ONLINE: CHAT vs. VIDEO vs. VOICE
Thu, 02 Apr 2020 14:23:51
Chat alapú, videós és voice alapú online interjúzás összevetése, jellemzői. A legtöbb insightot a legnagyobb költséghatékonysággal. A MÉLYINTERJÚK ONLINE: CHAT vs. VIDEO vs. VOICE bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

ONLINE MÉLYINTERJÚK – DISTANCE INTERVIEWING
Tue, 31 Mar 2020 13:24:01
Korábban az online fókuszcsoportokat, a chat vs. voice módszert mutattuk be, mostani cikkünkben pedig a személyes (one-on-one) interjúzás új útjait és tanulságait igyekeztünk áttekinteni: módszertani megoldások összevetése és támogató szoftverek számba vétele az NRC tapasztalatai alapján. A ONLINE MÉLYINTERJÚK – DISTANCE INTERVIEWING bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

FÓKUSZCSOPORT CHAT VS VOICE
Wed, 25 Mar 2020 16:09:32
Chat alapú és voice alapú fókuszcsoportok összevetése: jellemzők, előnyök-hátrányok, különbségek | online kvalitatív kutatások az NRC-nél. A FÓKUSZCSOPORT CHAT VS VOICE bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

TARGET NOW – VILLÁMGYORS KUTATÁSI SZOLGÁLTATÁS
Thu, 05 Mar 2020 14:25:00
Startol a tarGet now 2020. márciusától: a Netpanel-Kantar Hoffmann közös szupergyors kutatási megoldásával eredmények akár 3 napon belül! A TARGET NOW – VILLÁMGYORS KUTATÁSI SZOLGÁLTATÁS bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

 
Powered by Hewlett-Packard


Híreink RSS formátumban
CsomagokRendszerfunkciókSzolgáltatásainkKeresőoptimalizálásReferenciáinkHonlapkészítésSitemapHírekOnline áruházDomain • Budapest térkép
No Software Patents Google PageRank

 

‹ Oldal elejére ›

 

A weboldalon található anyagok kizárólag a PatroNet Kft. engedélyével és a forrás megjelölésével használhatóak fel.