PatroNet CMS
Piackutatási hírek 
az NRC piackutatótól
Mi és a koronavírus. Egy fordulatos történet 2020-ból.
Tue, 17 Nov 2020 11:34:12
Molnár Zoltán senior kutató visszatekintése az NRC tavasz óta futó koronavírus kutatássorozatának adataira és a lakossági attitűdök alakulására. Letölthető alapindexek. A Mi és a koronavírus. Egy fordulatos történet 2020-ból. bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

E-kereskedelmi trendek: NRC Podcast
Mon, 16 Nov 2020 08:53:09
E-kereskedelmi trendek, online vásárlás: hogyan alakul a helyzet az elmúlt fél évben? Milyen változásokat hoz a covid? 4. podcast adásunkban Kurucz Imre és Sági Ferenc elemzi megvásárolható E-Commerce Reportunk adatait. A E-kereskedelmi trendek: NRC Podcast bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

NRC koronavírus elemzések háromhetente
Fri, 13 Nov 2020 12:48:33
Koronavírus kutatás és elemzés: rendszeres háromheti kutatásunk, melynek alaperedményei az erre feliratkozóknak ingyenesek. Érdemes csatlakozni a jól értesültek egyre növekvő táborához! A NRC koronavírus elemzések háromhetente bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

Digitalizálódó szokások: NRC Podcast
Tue, 10 Nov 2020 09:23:10
Digitalizálódó szokások: Hogyan alakította át a koronavírus-járvány a szokásainkat, hogyan hatott arra, mivel töltjük a szabadidőnket? NRC Podcast 2020.10.26. - 3. adás: Szücs Szilvi és Kurucz Imre beszélgetése. A Digitalizálódó szokások: NRC Podcast bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

Post-covid hatás a munkahelyeken – NRC Podcast
Fri, 09 Oct 2020 09:05:03
Post-covid hatás a munkahelyeken - az NRC Marketingkutató podcast sorozatának 2. adása friss kutatási eredményekkel (2020. 10.09.). A Post-covid hatás a munkahelyeken – NRC Podcast bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

 
Powered by Hewlett-Packard


Híreink RSS formátumban
CsomagokRendszerfunkciókSzolgáltatásainkKeresőoptimalizálásReferenciáinkHonlapkészítésSitemapHírekOnline áruházDomain • Budapest térkép
No Software Patents Google PageRank

 

‹ Oldal elejére ›

 

A weboldalon található anyagok kizárólag a PatroNet Kft. engedélyével és a forrás megjelölésével használhatóak fel.