PatroNet CMS

Dokumentumok kezelése és dokumentum-megosztás a honlapon

A dokumentum-tár és az elektronikus könyvtár funkciók (eLibrary) segítségével a honlapon publikált különböző formátumú dokumentumok (Word, PowerPoint, PDF, stb.), egységesen, kereshetően és áttekinthetően kerülnek tárolásra és publikálásra.

A dokumentum-tár, az oda feltöltött dukumentumokat automatikusan képes megosztani a Magyar Nemzeti Digitális Adattár (www.nda.hu, kereso.nda.hu), valamint az Elektronikus Információ-szabadság közadatkeresője irányába (www.einfoszab.hu, kereso.einfoszab.hu).


A PatroNet Dokumentum Karbantartó Rendszerével  egy helyen tárolhatja honlapja összes szükséges dokumentumát, melyeket a megfelelő jogosultsággal rendelkező személyek számára letölthetővé tehet. A könnyebb átláthatóság érdekében könyvtárakat hozhat létre, így kategorizálva dokumentumait.

 

 Új dokumentum
feltöltésekor a dokumentumhoz leírást rendelhet, illetve a PatroNet rendszer belső keresője számára kulcsszavakkal is elláthatja.
« 

 

 
 
Az egyes dokumentumoknak külön-külön és csoportosan is be lehet állítnai, hogy kik jogosultak azok letöltésére.
»


 

 

A dokumentumok közötti keresést segíti a DocManager belső keresője, ahol különböző szempontok alapján állítható össze a keresési feltétel.
«
A keresés eredménye
egy jól áttekinthető listában jelenik meg, ahol a találati elemekkel rögtön a szükséges műveleteket is elvégezhetjük.
«

 

A dokumentum-tárban tárolt dokumentumok metaadatai megoszthatók az Elektronikus Információ-szabadság (einfoszab.hu) közadatkeresője irányába. 

Powered by Hewlett-Packard


Híreink RSS formátumban
CsomagokRendszerfunkciókSzolgáltatásainkKeresőoptimalizálásReferenciáinkHonlapkészítésSitemapHírekOnline áruházDomain • Budapest térkép
No Software Patents Google PageRank

 

‹ Oldal elejére ›

 

A weboldalon található anyagok kizárólag a PatroNet Kft. engedélyével és a forrás megjelölésével használhatóak fel.