PatroNet CMS

Szavazások, gyors kutatások a honlapon
- a kérdőív szerkesztő segítségével

Kérdőív készítés

Egyedi kérdőívek készítése.


Kérje ajánlatunkat! »

Felmérések, kutatások, elégedettség mérés - online kérdőivekkel.

A Patronet CMS honlapjain a honlap karbantartója tetszőleges szavazásokat helyezhet el. A szavazások szövegezése és megjelenítése tetszőlegesen módosítható. Az egyes szavazások a látogatóknak lehetőséget adnak, hogy a feltett kérdésre egy alkalommal saját véleményük alapján szavazhassanak. A szavazás után a rendszer tájékoztatja a látogatót a szavazás aktuális állásáról, és a szavazást a továbbiakban lezárja a látogató elől, így biztosítva, hogy egy látogató egy témában csak egy szavazati lehetőséggel élhessen.

A szavazások megjelenése időzíthető, így egy megtervezett felmérés esetén már előre elkészíthető a megfelelő kérdőív, mely ezután a beállított dátumok alapján csak a megfelelő napokon válik láthatóvá.

A szavazások eredményei mind grafiikus, úgy szöveges formában is megjeleníthetőek, illetve Excel típusú fájlformátumban exportálhatóak.

A szavazatok száma alapján a renszer százalékos értékelést számol, melyet (tetszőleges színben) diagram formájában ábrázol.

A szavazások közöti keresést egyszerűsíti, hogy a rendszer automatikusan kategorizálja a szavazásokat megjelenési időpontjuk alapján, így külön listában jeleníthetőek meg a lezárult, folyamatban lévő és a tervezett szavazások.

Kérdőív készítés - szavazás adminisztráció

Kérdőív készítés - szavazás lekérdezés

kérdőív - szűkítés

Powered by Hewlett-Packard


Híreink RSS formátumban
CsomagokRendszerfunkciókSzolgáltatásainkKeresőoptimalizálásReferenciáinkHonlapkészítésSitemapHírekOnline áruházDomain • Budapest térkép
No Software Patents Google PageRank

 

‹ Oldal elejére ›

 

A weboldalon található anyagok kizárólag a PatroNet Kft. engedélyével és a forrás megjelölésével használhatóak fel.