PatroNet CMS

RSS hírek ügyfeleink honlapjáról

Online Piackutatás
hírek az NRC-től

MOBILETNOGRÁFIAI KUTATÁSOK
Tue, 19 May 2020 13:35:41
Mobiletnográfia. Mikor? Hogyan? Mit? - Az okostelefon penetráció hazai és nemzetközi alakulása sok lehetőséget kínál az egyéni fogyasztói visszajelzésen alapuló insightgyűjtésre. Milyen üzleti kérdések vizsgálatára alkalmas ez a megoldás? Milyen előnyei vannak? Erről írtunk módszertani cikksorozatunk e heti cikkében. A MOBILETNOGRÁFIAI KUTATÁSOK bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS A KARANTÉN IDŐSZAKÁBAN
Tue, 12 May 2020 13:11:30
Hogyan érkezik meg a csomagunk a koronavírus alatt? Mik a legjellemzőbb átvételi módok? E-Commerce Infografikánkon a legfrissebb kutatási eredményeinket találja. A HÁZHOZSZÁLLÍTÁS A KARANTÉN IDŐSZAKÁBAN bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

ONLINE FELMÉRÉS? IGEN!
Tue, 12 May 2020 09:34:15
Milyen hosszú lehet egy online felmérés kérdőíve? Miért annyira fontos, hogy reszponzív legyen? Hogyan alakul az egyes európai országokban az internetpenetráció? Mekkora költségmegtakarítás érhető el azzal, ha átállunk online adatfelvételre? - mindez és még sok más kiderül letölthető bemutatónkból. A ONLINE FELMÉRÉS? IGEN! bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

87% INTERNETEZŐ HAZÁNKBAN
Tue, 05 May 2020 13:03:00
Internetpenetráció hazánkban. Hány fő internetezik? Kik azok, akik még nem? Válassza ki célcsoportját infografikánkon és választ kap kérdéseire. A 87% INTERNETEZŐ HAZÁNKBAN bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

MEGBÍZHATÓ ONLINE KUTATÁST SZERETNÉL? FIGYELJ ODA A VÉGZETTSÉGRE!
Tue, 05 May 2020 12:54:46
Megbízható kutatás: hogyan figyeljünk oda online felméréseknél az iskolai végzettségre, hogy a válaszokból helyes következtetésekre jussunk? A MEGBÍZHATÓ ONLINE KUTATÁST SZERETNÉL? FIGYELJ ODA A VÉGZETTSÉGRE! bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

A Demos alapítvány
legfrissebb hírei

WWF - PanParks
(Protected Area Network)

L&H Sport

Powered by Hewlett-Packard


Híreink RSS formátumban
CsomagokRendszerfunkciókSzolgáltatásainkKeresőoptimalizálásReferenciáinkHonlapkészítésSitemapHírekOnline áruházDomain • Budapest térkép
No Software Patents Google PageRank

 

‹ Oldal elejére ›

 

A weboldalon található anyagok kizárólag a PatroNet Kft. engedélyével és a forrás megjelölésével használhatóak fel.