PatroNet CMS
Piackutatási hírek 
az NRC piackutatótól
Legyél nálunk marketinges!
Mon, 22 Feb 2021 13:15:33
Főállású marketingest keresünk az NRC kutatási csapatába. Ismerd meg a feladatokat, elvárásokat és az általunk nyújtott lehetőségeket! A Legyél nálunk marketinges! bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

Fókuszban a freelancerek!
Mon, 15 Feb 2021 13:07:19
Mi motivál valakit arra, hogy szabadúszóként dolgozzon? Mi lehet vonzó ebben, és milyen nehézségekkel kell szembenézni? Érdekes beszélgetés az NRC legújabb, nyolcadik podcastjében. A Fókuszban a freelancerek! bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

Letölthető prezentáció: a kreatív piacról készült kutatás összefoglalója
Thu, 04 Feb 2021 17:48:32
Letölthető elemzésünk a kreatív piacról: a Kastner, az NRC és a Kreatív feltérképezte a hazai freelancerek világát. A szabadúszó lét fény- és árnyoldalai. A Letölthető prezentáció: a kreatív piacról készült kutatás összefoglalója bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

2021-ben is folytatódik az NRC koronavírus kutatássorozata
Tue, 02 Feb 2021 13:11:40
2021-ben is folytatódik az NRC kutatássorozata, a Pandémia Index Tracking. Még mindig érdemes feliratkozni az ingyenesen letölthető alapelemzésekre, amelyek segítenek a fogyasztói attiztűdök nyomon követésében. Következő elemzésünk megjelenése: február. 6. A 2021-ben is folytatódik az NRC koronavírus kutatássorozata bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.

Trendek és kihívások a piackutatásban – NRC podcast
Tue, 26 Jan 2021 07:51:52
Az NRC Research and more 7. podcast-jében Kurucz Imre Klenovszki Jánossal beszélget arról, hogy milyen kihívásokal küzd a piackutatási szakma, és mi az, amit más területektől tanulhatunk a jelenlegi körülményekhez való alkalmazkodás közben. A Trendek és kihívások a piackutatásban – NRC podcast bejegyzés először a NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. jelent meg.


Mióta létezik a Móra kiadó?


Az Ön neve:


Email címe:

Köszönjük, hogy válaszával hozzájárult szolgáltatásunk további fejlesztéséhez!

Powered by Hewlett-Packard


Híreink RSS formátumban
CsomagokRendszerfunkciókSzolgáltatásainkKeresőoptimalizálásReferenciáinkHonlapkészítésSitemapHírekOnline áruházDomain • Budapest térkép
No Software Patents Google PageRank

 

‹ Oldal elejére ›

 

A weboldalon található anyagok kizárólag a PatroNet Kft. engedélyével és a forrás megjelölésével használhatóak fel.